Moramo si priznati, da veliko ljudi, ko sliši besedi ”nordijska hoja”, le ti poveže, da gre za dejavnost, ki je namenjena počasnejšim, starejšim in okornejšim. V resnici pa naj vam zaupamo, da gre pri teh besedah za zahtevno, zabavno in sproščujočo obliko rekreacije.

Tudi v Sloveniji, tekmovalci smučarji tekači uporabljajo nordijsko hojo ter seveda nordijski tek kot enega izmed glavnih sestavnih treningov v pripravljalnem obdobju v poletnem času.

OPIS TEČAJEV:

Skupinski tečaj namenjen začetnikom, tistim, ki se še nikoli niste srečali z nordijsko hojo ali tistim, ki ste bolj izkušeni, pa želite znanje nadgraditi. Na tečaju vas seznanimo z osnovno opremo, ogrevalnimi vajami ter osnovami tehnik elementov nordijske hoje. S pomočjo zabavnih iger in vaj se boste privadili na opremo, vzpostavili ravnotežje in osvojili naprednejše korake nordijske hoje.

Skupinski tečaji potekajo po predhodnem dogovoru in trajajo 3 ure, z vmesnim 10-minutnim krajšim odmorom. Izvajajo se v majhnih skupinah s 4-10 tečajnikov, kar omogoča prilagodljivost, kakovostno delo ter osebni pristop.

Po dogovoru organiziramo tudi individualni tečaj 90 min (1-3 osebe). Tu se prilagodimo znanju, potrebam in željam tečajnikov.

Kdaj: preko celega leta
Kje: po dogovoru

 

Pogoji poslovanja