Miki Sport je dinamično podjetje, ki deluje v okolju, namenjenem športnim aktivnostim na prostem. Naša ekipa je sestavljena iz mladih, izkušenih ter zabavnih licenciranih inštruktorjev in trenerjev, ki so strastni ljubitelji športa in aktivnega načina življenja ter želijo svojo strast deliti z vami. Naše storitve so usmerjene v spodbujanje aktivnega načina življenja, rekreacije in skupinskega duha.

Pri Miki Sportu verjamemo, da je aktivno življenje ključ do fizičnega in duševnega zdravja ter sreče. Z željo, da navdihnemo ljudi k bolj aktivnemu načinu življenja, nudimo visokokakovostne storitve in izkušnje, ki združujejo učenje, sprostitev, rekreacijo in zabavo. Naša ekipa je predana temu, da vam pomaga doseči novo znanje in hkrati uživati v vsakem trenutku.

Matej

Matej je diplomant Fakultete za šport, ki je svojo športno pot začel že v mladih letih kot smučar, kasneje pa se je posvetil teku na smučeh. Svojo profesionalno kariero tekača na smučeh je gradil celih 12 let, v tem času pa je dosegel zavidljive rezultate na državnem in mednarodnem nivoju ter se uvrstil tudi v slovensko reprezentanco.

Po zaključku profesionalne kariere je Matej svoje bogate izkušnje in znanje začel predajati naprej kot trener teka na smučeh v TSK Logatec. Sodeloval je pri odpravah mladinske reprezentance na svetovna prvenstva, kjer je pomagal mladim športnikom doseči njihove cilje na najvišji ravni.

Matej se ves čas izobražuje in nadgrajuje svoje znanje, kar mu omogoča, da svojim varovancem nudi najboljše možne treninge. Že več let vodi vadbe, namenjene izboljšanju funkcionalnosti telesa. Njegov celostni pristop k treningu vključuje tako tehnično usposobljenost kot tudi skrb za splošno telesno pripravljenost. S svojo strastjo do športa in predanostjo delu z ljudmi, Matej motivira in podpira svoje varovance pri doseganju njihovih osebnih in športnih ciljev.

Andrej

Andrej je svojo športno pot začel že v mladih letih in v 18 letih športno-rekreacijskih treningov, tekmovanj in dogodkov pridobil bogate izkušnje. Dosegel je zavidljive rezultate in osvojil številna odličja v različnih pokalnih tekih, pretekel več polmaratonov in že v zgodnjih letih tudi maratona. Tek na smučeh ga spremlja čez vsa leta v zimskem obdobju.

Poleg tega je svoje športno znanje razširil z MMA treningi v klubu MMA Legija. Želja po dodatnem znanju in predajanju le-tega ga je pripeljala do izobraževanja za učitelja in kasneje trenerja teka na smučeh, osebnega trenerja ter učitelja nordijske hoje in teka. Že vrsto let svoje izkušnje in znanje predaja mlajšim in starejšim generacijam kot vaditelj in inštruktor športnih aktivnosti, vključno s tekom, funkcionalno vadbo, vadbo nordijske hoje in tekom na smučeh. Prav tako je več let deloval kot trener, vaditelj in inštruktor teka na smučeh ter nordijske hoje v podjetju NORDIC by Petra Majdič.

V času svojih športnih aktivnosti je Andrej utrpel več poškodb, kar ga je spodbudilo k poglobljenemu učenju človeške anatomije in zanimanju za hitrejše okrevanje mišičja ter izboljšanje splošnega počutja telesa. To ga je pripeljalo do usposabljanja za maserja klasične in športne masaže, s čimer si prizadeva pomagati čim več ljudem okoli sebe.

Andrej je znan po svoji organizacijski sposobnosti in močni pripadnosti ekipi, kar ga dela nepogrešljivega člana vsake športne skupnosti.

Mitja

Mitja je učitelj teka na smučeh z dolgoletnimi izkušnjami, ki se s svojo strastjo do športa in narave predaja poučevanju tako mladih kot tudi starejših. Čez leta je izpopolnil svoje znanje in tehnike, kar mu omogoča, da k vsakemu učencu pristopi individualno in prilagojeno njegovim potrebam. Njegova predanost in potrpežljivost sta ključna dejavnika, zaradi katerih se učenci pri njem počutijo varne in motivirane za napredek.

Mitja ne le poučuje tehnike teka na smučeh, ampak tudi spodbuja zdrav življenjski slog ter ljubezen do narave in gibanja na prostem. Njegov cilj je, da vsakemu udeležencu pomaga doseči izboljšanje kondicije, osvajanje novih veščin ali preprosto uživanje v zimskih radostih.

Njegov pristop je celovit in vključuje tako fizično pripravo kot tudi mentalno motivacijo. S svojim bogatim znanjem in izkušnjami je Mitja odličen mentor, ki zna navdihniti in podpreti vse, ki se odločijo za tek na smučeh, ne glede na njihovo starost ali raven predznanja.

Stanislav

Stane ima bogate izkušnje v teku in teku na smučeh. Njegova strast do teka na smučeh se je začela že v zgodnjih letih, ko je začel razvijati in izpopolnjevati svoje veščine skozi vse faze tehnike tega športa, do danes.

Ima obsežne izkušnje s tekmovanji in delom z mlajšimi ter starejšimi generacijami. Stane je predan mentor, ki svoje zlata vredne izkušnje in znanje z veseljem prenaša na svoje varovance. Kljub svoji dolgoletni karieri se Stane nenehno izobražuje in dopolnjuje, saj verjame, da se vedno lahko naučiš kaj novega.

Njegova strast in predanost do teka na smučeh sta navdih za vse, ki ga poznajo. S svojo potrpežljivostjo in skrbnostjo pomaga svojim učencem doseči njihove cilje, bodisi v učnem procesu ali zgolj za užitek in zdravje. Stane je pravi ambasador teka na smučeh, ki s svojim znanjem, izkušnjami in neomajno voljo motivira in podpira vse generacije športnikov.

Tim

Tim se že od malih nog zanima za različne športe.

S športom se je prvič srečal že pri 6 letih, ko je začel trenirati smučarske skoke in tam dosegel odlične rezultate na regijskih in državnih tekmovanjih. Svet smučarskih skokov se je povezal s tekom na smučeh, zato so mu trenerji ponudili priložnost, da se preizkusi tudi v nordijski kombinaciji. Kljub njegovi skeptičnosti je vztrajal in kmalu vzljubil ta šport.

Šport ga spremlja praktično že celo življenje, v otroštvu je veliko časa preživel v naravi, na igriščih, fitnesih ali telovadnicah, kjer je razvijal svojo strast do gibanja. Sedaj v prostem času z veseljem vzame katere koli smuči, naj bodo alpske ali pa tekaške, zimske športe preprosto obožuje. Ko je zaključil s skoki, je vedno razmišljal o tem, da bi postal trener. Zato se je pridružil podjetju Miki Sport, ki mu je ponudilo možnost uresničitve tega cilja.

Prav tako kot pri ostali ekipi je tudi njegova želja razviti svoje znanje in spretnosti, da bi lahko pomagal deliti svojo strast do športa in svoje izkušnje z mladimi in starejšimi generacijami.

Maks

Maks je študent na Fakulteti za računalništvo in informatiko. S športom se ukvarja že od malih nog in je čez vsa leta razvil strast do različnih športnih disciplin, vključno s tekom, tekom na smučeh, boksom, košarko in odbojko.
V vseh teh letih je nabral veliko izkušenj in dosegel marsikatere uspehe. Tekmoval je v Primorskih pokalnih tekih in drugih regijskih tekmovanjih. Poleg naštetega, se je Maks preizkusil tudi v boksu, kjer je pridobil dodatno  vzdržljivost, disciplino in borbenost. V prostem času zelo rad igra košarko in odbojko, kjer uživa v ekipnem duhu in tekmovalnosti. Skozi vsa leta, so mu določene poškodbe prispevale veliko izkušenj o, ne samo učinkovitem, temveč tudi zdravem treniranju.
Prosti čas in vikende najraje preda športu v naravi, ali pa rekreacijam s prijatelji. Rad trenira in dela z osnovnošolskimi otroki, kjer so postopki treniranja še posebej prilagojeni.
Hitro se uči in znanje neizmerno rad prenaša dalje.

Špela

Špela je učiteljica teka na smučeh z večletnimi izkušnjami in strastna ljubiteljica pilatesa. Že vse življenje je predana različnim športnim disciplinam, kar ji omogoča širok spekter znanja in izkušenj, ki jih z velikim veseljem predaja naprej.

Kot učiteljica teka na smučeh je Špela znana po svoji strokovnosti, potrpežljivosti in sposobnosti prilagajanja različnim potrebam svojih učencev. Njena predanost športu in želja po nenehnem izpopolnjevanju ji omogočata, da svojim varovancem ponuja kakovostne in učinkovite tečaje.

Poleg teka na smučeh je Špela tudi velika navdušenka nad pilatesom, kar ji omogoča, da svojim strankam ponudi celostni pristop k telesni pripravljenosti. Njeno znanje pilatesa dopolnjuje njene učiteljske metode in pomaga pri izboljšanju telesne drže, fleksibilnosti in splošnega počutja njenih varovancev.

Špela je predana prenašanju svojega znanja in izkušenj na vse generacije, od najmlajših do starejših. Njena energija, strast in strokovnost so navdih za vse, ki se odločijo zanjo. Špela verjame, da je šport ključ do zdravega in izpolnjenega življenja, in to filozofijo z veseljem deli z vsemi, ki jih sreča na svoji poti.

Gašper

Gašper je priljubljen učitelj teka na smučeh, ki obvlada tudi smučanje, košarko in številne druge ekipne športe. Poleg tega, da je ljubitelj aktivnega življenja, se ponaša tudi z bogatimi izkušnjami treniranja in tekmovanja v različnih pokalnih tekih. S svojo strastjo do gibanja in športa je Gašper že vrsto let v središču športnih dejavnosti, kjer prevzema vlogo učitelja, vodje ekip na terenu ter organizatorja projektov.

Z dolgoletnimi izkušnjami s poučevanjem teka na smučeh je Gašper postal cenjen strokovnjak v svojem področju. Njegova pozornost do podrobnosti in prilagodljiv pristop omogočata, da  njegovi varovanci hitro in učinkovito napredujejo v tehniki teka na smučeh. Kot vodja ekip na terenu Gašper prevzema odgovornost za organizacijo in usklajevanje dejavnosti, ki zahtevajo timsko delo in usklajevanje med udeleženci.

Njegova ljubezen do aktivnega življenja se odraža v njegovem sproščenem in vedno nasmejanem pristopu do dela in življenja. Gašper živi po načelu, da mu ni nič težko postoriti in s svojo pozitivno energijo navdihuje vse okoli sebe, da sledijo svojim športnim sanjam in ciljem.

MARKO

Marko je izkušen s področja teka in teka na smučeh, kjer je že v zgodnjih letih začel svojo pot s tem športom. S svojo nepopustljivo voljo do napredka in ljubeznijo do smučarskih disciplin je Marko pridobil bogate izkušnje, ki segajo preko številnih tekmovanj.

Njegova strast in izkušnje so ga pripeljale do odličnega serviserja tekaških in alpskih smuči. Kot strokovnjak na tem področju se vedno potrudi, da so smuči pripravljene na visoki ravni, kar omogoča njihovim lastnikom optimalno izkušnjo na snegu. Marko se zaveda pomena natančnosti in skrbi za vsak detajl, ko gre za pripravo smuči, saj se zaveda, kako pomembno je, da so smuči pripravljene po predpisanih standardih.

Poleg svojega dela kot serviser smuči se Marko zavzeto posveča tudi strankam. Njegova predanost zagotavlja, da se stranke vedno počutijo dobrodošle in zadovoljne s storitvami. Njegova prijaznost in strokovnost sta ključna dejavnika, ki ga ločita kot vrhunskega serviserja in zagotavljata zadovoljstvo strank.

POSLOVNI PARTNERJI

KAJA REMIC

  1. FIZIOTERAPEVTSKI TRENING
  2. MEDITACIJA
  3. KANALIZIRANJE
  4. TEMATSKE DELAVNICE
  5. DELAVNICE S SVETIMI PREDMETI
  6. KULINARIČNA SPREMLJAVA
  7. SKRIVNOSTI PREHRANE