Kolesarka, inštruktorica jahanja Islandskih konj in fizioterapevtka

Kot športnica in fizioterapevtka cenim kvalitetno storitev. Andrej je oseba, ki zna prisluhniti svojim strankam ter zaznati njihove težave. Ob njem se zavedaš, da ni le poklicni maser, pač pa tudi človek, ki ti je pripravljen pomagati. Njegovo delo je strokovno in profesionalno, kar meni kot športnici ter fizioterapevtki ogromno pomeni. Masažo pri Andreju si privoščim po napornih treningih ali tekmah, da tako telesu omogočim boljšo in hitrejšo regeneracijo. Sama toplo priporočam obisk vsem, tako športnikom kot tudi vsem ostalim, kateri imate kakršne koli težave ali bolečine.
kaja

Študent, športnik

Andreja poznam kot trenerja in prijatelja. V srednji šoli sem se pridružil njegovi odlični funkcionalni vadbi, ki je moje telo varno in učinkovito pripravilo na nadaljnje treniranje. V dveh letih treniranja pod njegovim okriljem sem bil deležen pozornosti, odličnih treningov in posledično ogromnega napredka v smislu zdravja in splošne športne pripravljenosti. Od vseh treningov z Andrejem nisem odnesel le dobre športne pripravljenosti, ampak tudi znanje o zdravem načinu športnega življenja. Pomagal mi je med poškodbami in drugimi zapleti, da se sedaj z veseljem naprej ukvarjam s športom.
maks

Učitelj, ljubitelj športa

Andreja sem imel priložnost spoznati v različnih vlogah. Izpostavljam pa naslednje: maser, serviser, osebni trener. Njegove vrline so doslednost, natančnost, metodičnost, varnost, prijaznost … Pri masaži mi ni treba povedati, kje me (za)boli, saj mi to med masažo pove kar sam, ker to čuti. Hkrati mi zna razložiti, kako oziroma zakaj je do nastale situacije verjetno prišlo. Ob pogledu na smuči, drsno ploskev in robnike med servisom se zdi, da je bil ob meni, ko sem tekel ali smučal. Njegov načrt vadbe je metodično strukturiran in starostno ter funkcionalno utemeljen, hkrati pa igriv, da marsikdaj pozabiš, da gre za proces, pri katerem se precej naprezaš. Andrej mi brez zadržkov pove tudi tisto, kar o sebi in o svojem ravnanju morda ne želim slišati (glede rekreacije ali treningov, o ravnanju s smučmi in ostalimi pripomočki, glede poslušanja svojega telesa in intenzitete vadbe). Tudi ko se z njim najraje ne bi strinjal, ima seveda prav, njegovi nasveti pa so smiselni in uporabni.
Aleš

Študentka, kolesarka

Kot športnica k Andreju hodim skoraj vsak teden. Pri njem najbolj cenim, da je oseba, ki zna prisluhniti, ter nekdo, s katerim se lahko pogovorim, ne samo o športu ampak tudi o drugih težavah, s katerimi se srečujem npr. v šoli in sploh v življenju. Zna mi svetovati in pomagati na vseh področjih. Vedno vem, da se na njega lahko zanesem. Zelo pa sem vesela, da je Andrej vzpostavil stik z mojim trenerjem, saj ima sedaj trener več pomembnih informacij, s pomočjo katerih potem lažje napise plan treningov. Zelo lepa lastnost, ki jo pri njemu zelo cenim, je pozornost saj vedno, ko mu povem, da imam težavo, le-to poskuša čim prej rešiti. V kolikor ni popolnoma prepričan se posvetuje tudi z ostalimi maserji in fizioterapevti in tako vedno vem, da bo naredil samo tisto, kar je zame najboljše. Pokaže in nauči me dodatnih vaj za izboljšanje stanja ali pa svetuje npr. katero kremo naj uporabim, tako da tudi sama pripomorem k čim hitrejšemu izboljšanju. Čeprav Andrejeve športne masaže niso najbolj sproščujoče, pa vedno vem, da bo naredil v tistem trenutku prav tisto, kar moje telo in mišice najbolj potrebujejo. Poleg tega pa se pogovoriva o marsikateri stvari, pa tudi kaj pohecava. Najbolj pomembno pa je, da so moje noge sto procentno pripravljene za naslednje treninge in tekme.
Nuša

Nordijski kombinatorec

Profesionalne masaže Andreja Mikuža mi pomagajo pri odpravljanju zategnjenosti in bolečine mišic ter k doseganju boljše sproščenosti le teh. Zmeraj mi razloži vzrok bolečine in s tem poskrbi, da nepravilnega giba ne ponovim. Andrej redno podaja tudi nasvete in vaje za krepitev mišic in za raztegovanje. Poleg tega, da na poti k dobrim športnim rezultatom Andrej poskrbi za moje dobro fizično počutje, mi je tudi v veliko notranjo oporo, saj me redno motivira in spodbuja. Andrej ni samo maser, ampak je zanesljiva oseba dobrega srca, ki je vedno pripravljen prisluhniti in pomagati v težkih situacijah. Veliko mi pomeni, da mu lahko zaupam svoje težave in probleme na športnem področju, ki mi jih pomaga rešiti. Andrej ima ogromno znanja in ga priporočam vsakemu, ki želi imeti čim bolj kakovostno storitev masaže.
Uroš

Tekač na smučeh

V pretekli sezoni sem imel velike težave z bolečino v hrbtu. Poskusil sem veliko maserjev in fizioterapevtov, a nobena storitev mi ni ravno pomagala. Nato sem poskusil masažo pri Andreju, sprva sem občutil samo olajšanje v hrbtnem delu, čez nekaj terapij pa sem tudi videl veliko razliko. Andrej mi je tudi veliko pomagal pri raztezanju, saj mi je povedal kdaj in kako se moram raztezati. Vedno, ko imam težavo, mi takoj pomaga in to zelo cenim.
Andor

ODDAJ SVOJE MNENJE