V primeru, da si želite redne vadbe, kjer vas inštruktor nadzorovano vodi skozi vadbo nordijske hoje, teka ali z vami izvaja raznoliko vadbo, nas lahko kontaktirate in poveste svoje želje.

OPIS vadb:

Raznolike vadbe zagovarjajo raznovrstno telesno pripravljenost in gradnjo funkcio­nalnega telesa, ki bo pripravljeno na spopad z različnimi fizičnimi izzivi, hkrati pa omogočalo nadzor nad nepredvidljivimi okoliščinami tako v različnih športih kot tudi v čisto vsakdanjih življenjskih razmerah. Po meri so lahko sestavljene iz visoko intenzivne intervalne vadbe, telovadbe, gimnastičnih vaj in podobno. Vadba povečuje vzdržljivost srca in ožilja ter dihalnega sistema. Povečuje moč, prožnost, hitrost, koordinacijo, agilnost, ravnotežje, in vzdržljivost. Vadbe se izvajajo zunaj, v naravi. Glavna razlika v primerjavi s fitnes vadbo je trening različnih mišičnih skupin naenkrat, ter da so vse vaje zgrajene na poteku lastne telesne mase. Vadba oblikuje telo, ki je bolj funkcionalno za vsakdanja opravila, saj so mišice vajene delati v sklopih druga z drugo.

Najbolj pomembno pa je, da je vadba primerna za vsakogar in vsakdo lahko napreduje in naredi korak več na tem področju. Vadbo je možno izpeljati kot skupinsko, s tem, da se nanjo prijavi vsaj 8 oseb. Po dogovoru pa se lahko začrta in izpelje vadbo na individualnem nivoju, kjer pa vam pripravimo po meri zasnovan načrt. Za več informacij nam pošljite elektronsko sporočilo na info@mikisport.si ali nas pokličite na tel. 031-417-059.